Горіть у пеклі: з'явилися подробиці трагедії в Авдіївці, соцмережі вибухнули
Категорія
Події
Дата публікації

Горіть у пеклі: з'явилися подробиці трагедії в Авдіївці, соцмережі вибухнули

Горіть у пеклі: з'явилися подробиці трагедії в Авдіївці, соцмережі вибухнули
Джерело:  online.ua

Соцмережі вибухнули через обстріл бойовиками так званої ДНР Авдіївки, в результаті чого загинуло четверо мирних жителів та ще один отримав поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.

За інформацією Головного управління Нацполіції в Донецькій області, під час обстрілу на подвір'ї будинку, в який потрапив снаряд, були гості та діти.

"Загиблі та поранений знаходились на подвір'ї приватного домоволодіння, коли почався обстріл. Близько 19.30 бойовики відкрили вогонь по мирним кварталам міста. В районі вулиці Сопронова снаряд потрапив на подвір'я житлового будинку, де знаходились господарі та їх гості", - йдеться у повідомленні.

Журналіст Юрій Бутусов обурився цинізму бойовиків, які обстріляли жилі квартали в день проведення фіналу міжнародного пісенного конкурсу Євробачення.

" Тут свято. А там війна. Сім'я зібралася ввечері на вечерю, дивилися телевізор, чекали, напевно, трансляцію. Але Росія відзначила фінал "Євробачення" по-своєму. Вбивством. Це не можна залишити без уваги. Нехай вся Європа сьогодні дізнається про цю трагедію, якої Путін вирішив затьмарити європейське свято. Нехай всі дізнаються - і задумаються, що сьогодні Україна не тільки столиця європейської поп-музики, а й єдина в Європі лінія фронту, єдине місце, де за європейські цінності б'ються і вмирають…", - написав Бутусов.

Блогер Мирослав Олешко: "Після кожного обстрілу українських міст російською армією і чергових загиблих українських громадян, я все більше ненавиджу тих, хто підтримує Росію, хто просто стоїть осторонь ніби нічого не відбувається, хто їздить туди давати концерти, вести бізнес і так далі. Горіть в пеклі тв**і".

Кримськотатарський журналіст Айдер Муждабаєв:


Читайте також: Порошенко не пішов на фінал Євробачення через трагедію в Авдіївці

Журналіст Денис Казанський:

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 травня бойовики так званих ДНР-ЛНР 54 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі, застосувавши на Приморському напрямку біля Маріуполя артилерійські системи 122-мм калібру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?