Гороскоп на 2020 рік: названі головні невдахи і везунчики року Щура
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на 2020 рік: названі головні невдахи і везунчики року Щура

Гороскоп на 2020 рік: названі головні невдахи і везунчики року Щура
Джерело:  online.ua

Астрологи склали гороскоп на 2020 рік, який за їх прогнозом, буде винятковим і особливим. Але пощастить в рік Білого Металевого Щура не всім - одні знаки Зодіаку будуть насолоджуватися життям, а для інших доля готує труднощі і випробування. Кому, коли і в чому пощастить в наступаючому році, представникам яких знаків Зодіаку варто підготуватися до важких часів - читайте в гороскопі на 2020 рік на ONLINE.UA.

Гороскоп на 2020 рік: яким знакам Зодиака не пощастить в рік Щура

Головними невдахами 2020 року астрологи назвали Овнів, Раків і Терезів. Представникам цих зодіакальних сузір'їв майбутній рік готує навантаження в усіх сферах життя. Але зірки обнадіюють. Хто зарядиться позитивним настроєм і буде багато працювати, тому буде легше впоратися з життєвими негараздами.

Овен

Рік Білого Сталевого Щура для Овнів буде непростим - протягом усіх дванадцяти місяців вам доведеться постійно дертися в гору і в якийсь момент ви навіть відчуєте, що вершини у цій гори немає. Вирішувати доведеться відразу по кілька серйозних завдань в різних сферах життя. Але тим, хто не здасться, Щур допоможе вирішити всі проблеми. Головне, не гарячкувати - спонтанні рішення можуть призвести до неприємних наслідків і фінансових втрат.

Рак

Для Раків 2020 рік також не буде гладким. В основному труднощі будуть пов'язані з грошима. Не розпиляйтеся по дрібницях, відмовтеся від зайвих витрат і обирите тактику спокійного вичікування - подолати вийде будь-які складнощі, хоч і доведеться докласти чимало зусиль. Пам'ятайте, зірки ніколи не ставлять однозначний діагноз - вони тільки натякають і попереджають.

Терези

Терезам в рік Щура потрібно уважно стежити за своїм здоров'ям - організм може дати збій. Навчіться керувати емоціями, навіть позитивними, інакше вони спустошать вас до дна. Складіть план на 2020 рік і спокійно рухайтесь від пункту до пункту. Інтуїція виведе вас на потрібну дорогу - хоча спочатку може здатися, що це зовсім і не вона.

Гороскоп на 2020 рік: кому пощастить в рік Щура

Головними везунчиками 2020 року, за прогнозом астрологів, стануть Леви, Тельці, Стрільці, Скорпіони і Козероги. Їм рік Щура принесе казкову удачу і небувалий фінансовий успіх.

Лев

Для Львів 2020 стане роком, коли немає нічого неможливого. Уже навесні буде колосальний фінансовий сплеск. Ретельно продумайте план застосування грошей і сміливо розраховуйте на плоди, адже ви для цього багато років працювали, тому практичний Щур буде допомагати в усіх починання. Не бійтеся кардинальних змін в житті і впевнено ставте амбітні цілі, але пам'ятайте, за роботу доведеться братися з перших днів нового року.

Телець

Представникам цього знака Зодіаку в 2020 році потрібно відмовитися від зайвих задоволень і розваг, а рік присвятити реалізації великих планів. Щур подарує вам майже усі блага Всесвіту, а то, що ви почнете в 2020 році, буде вас годувати ще багато років. Вас чекає несподіваний сплеск успіху на роботі - скористайтеся можливістю і підвищить свій авторитет у начальства.

Стрілець

У Стрільців 2020 рік хоч і почнеться з дрібних фінансових труднощів, але вже скоро ситуація покращиться і гроші почнуть текти в гаманець рікою. Грамотно вкладайте зароблені кошти, наприклад, в нерухомість - це допоможе подвоїти капітал. Самотні Стрільці в рік Щура мають всі шанси зустріти свою долю, а господар року вже посприяє весіллю і поповненню в новій сім'ї.

Скорпіон

Представників цього знаку Зодіка Щур буде перевіряти на міцність і підкидати випробування. Однак, невідома сила буде допомагати всі складнощі подолати і кометою злетіти вгору. Головне, не зупиняйтеся і нічого не бійтеся. У всіх справах зірки вам обіцяють гарантовану перемогу.

Козеріг

У 2020 році особисте життя Козерогів буде в повному ажурі - ви захлинеться від взаємної любові і ніжності. Також Щур готує для вас море яскравих вражень і емоцій. Поринайте у вирій подій з головою, але не забувайте про роботу - там також зірки обіцяють відмінні заохочення і підвищення.

Гороскоп на 2020 рік по знаках Зодіаку

Решті знаків Зодіаку 2020 рік спочатку здасться непростим, так як Щур, норовлива і капризна тварина, не збирається всім догоджати. Господар майбутнього року поважає сильних і сміливих людей, тому не відступайте перед складнощами і Щур віддасть вам по заслугах.

Близнюки

Для Близнюків 2020 рік збалансованим у всьому. Сподіватися на диво або сприятливий збіг обставин не варто, хоча Щур обіцяє посприяти вам. На початку року важливо грамотно поставити цілі, які будуть відповідати не тільки вашим можливостям, а й потребам. І головне, не падайте духом ні перед чим - все, що не робиться, на краще.

Діва

Представникам цього знака Зодіаку астрологи рекомендують відмовитися від усіх "хотелок", а тверезо оцінювати реалії і шанси на успішне завершення будь-яких справ, тим більше, що зірки на вашому боці і допомагатимуть у всьому. Можливі сюрпризи і не завжди приємні, але все вирішується. Не заглядайте далеко вперед, вірте в себе і пам'ятайте: кращий час - зараз!

Водолій

Для Вололеев рік Щура - рік змін. Буде чимало вдалих можливостей щось змінити в житті, не пропустіть їх. Можливі фінансові труднощі і конфлікти на роботі. Не впадайте у відчай, Щур допоможе вам елегантно вийти з них.

Риби

Представники цього знаку Зодіаку в 2020 році можуть приступати до реалізації таємних мрії - найкращий час настав! Якщо ви докладете зусиль і пожертвуєте комфортом заради їх досягнення, авантюрний і чіпкий Щур допоможе вам зірвати джекпот. Мова не тільки про гроші. Наприклад, ви зможете підкорити любі вершини - поїдете в подорож в дивовижну країну або освоїте танці на пілоні.

Раніше ONLINE.UA публікував гороскоп на грудень 2019 року, в якому астрологи підказували, що кожному знаку Зодіаку потрібно встигнути зробити до нового року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?