Готова підмести біля Кремля: в Росії жорстко висміяли французьку "подругу" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Готова підмести біля Кремля: в Росії жорстко висміяли французьку "подругу" Путіна

Готова підмести біля Кремля: в Росії жорстко висміяли французьку "подругу" Путіна
Джерело:  online.ua

Російський публіцист Олександр Невзоров прокоментував заяву кандидата в президенти Франції, лідера партії «Національний фронт»  Марін Ле Пен про те, що Крим фактично є російським, так як там було проведено «чесний» референдум.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Ехо Москви».


Нагадаємо,  Міністерство закордонних справ України може оголосити персоною нон-грата кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен, яку називають подругою президента РФ Володимира Путіна, після її слів про визнання російської анексії Криму.


При цьому в четвер, 5 січня, стало відомо про те, що у Ле Пен відреагували на заяви українського МЗС. У прес-службі Ле Пен заявили, що Ле Пен поки не збирається відвідувати Україну.


"Це питання буде вирішуватися по дипломатичних каналах, коли вона стане президентом", - наводить Reuters заяву прес-служби Ле Пен.


Читайте також:  Дурнів немає: в мережі висміяли неприємності європейської "подруги" Путіна


У той же час, за словами Невзорова, нічого дивного в тому, що Ле Пен визнала Крим російським, немає.


«Я думаю, що, оскільки французькі банки відмовили їй у фінансуванні передвиборчої кампанії, вона зараз буде готова на все що завгодно. Вона може підмести Червону площу, вона готова буде вибити всі килимові доріжки в Кремлі, і навіть, можливо, якщо їй поставлять таку умову, вона може вчинити акт оральної любові з Цар-гарматою», - сказав Невзоров в ефірі «Ехо Москви».


«При цьому не сумніваюся, що грошей їй, звичайно, не дадуть, але пообіцяють. Я уявляю собі цю чудову сцену. Ось потім в передвиборному штабі в самий розпечений момент приходить телеграма від Дмитра Анатолійовича Медведєва з відомим традиційним текстом «Грошей немає, але ви тримайтеся», портрет Дмитра Анатолійовича і горщик з квітами», - іронізує Невзоров.


«Ле Пен якось стрімко зробила кар'єру: з нормальної політичної повії вона перетворилася просто в якусь політичну трасову дівку, «плечову». Це падіння, і це, ймовірно, буде оцінено французькими виборцями, якщо її взагалі хтось допустить до виборів», - продовжує російський журналіст.


При цьому, на думку Невзорова, рейтинги у Ле Пен ростуть мінімально.


«Грошей у неї поки немає, ніхто їй їх не дасть. А там ось так просто, на фу-фу. Хоча вона вдає, що їй потрібно всього 6 мільйонів євро. Заради цього готова мити Червону площу цілодобово і прати онучі всьому кремлівському гарнізону. Але, тим не менш, навряд чи цей номер, взагалі, пройде», - вважає Невзоров.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше голова партії "Національний фронт" Марін Ле Пен заявила, що в разі своєї перемоги на виборах президента Франції, країна може відмовитися від євро і повернутися до національної валюти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?