Готові мати рідну продати: у Лукашенка увірвався терпець після жорсткої критики
Категорія
Світ
Дата публікації

Готові мати рідну продати: у Лукашенка увірвався терпець після жорсткої критики

Готові мати рідну продати: у Лукашенка увірвався терпець після жорсткої критики
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко агресивно відреагував на реакцію суспільства, яка жорстко засуджує дії влади Білорусі в умовах пандемії нового коронавіруса. Він поскаржився на те, що сьогодні "тільки паршива собака" не критикує його рішення та зазначив, що Білорусь пішла своїм шляхом і це потрібно усвідомлювати усім. З гучною заявою Олександр Лукашенко виступив в ефір телеканалу "Білорусь 1", передає ONLINE.UA.

"Ви бачите, який тиск сьогодні на Білорусь і перш за все на президента. Вже тільки лінива, паршива собака не гавкає з-під паркану в мою сторону. Я завжди кажу: зачекайте, зачекайте, не поспішайте. Прийде час, ми обговоримо і пропуску, і самоізоляцію, і карантин, і комендантську годину, що від мене вимагали - ввести комендантську годину, карантин, закрити вас в ваших подвір'ях там, в будинках, щоб взагалі не висували ніс", - заявив президент Білорусі.

За словами Лукашенка, його команда контролює наскільки це можливо країну, особливо в'їзди, контролює людей і якщо виявляєм хоча б одного ( хворого - ред), то відразу ізолює всіх, хто був в контакті.

"Ми точково працювали, ми не йшли фронтом, оточуючи ваш селище прекрасний, заганяючи вас в будинку. Я відразу відмовився від такого шляху, за що сьогодні і отримую, - зазначив глава держави. - У тому числі у нас свядомих вистачає в Білорусі, які за гроші готові мати рідну продати. Але ми витримаємо, і я в цьому абсолютно впевнений. У нас не захлинулася система охорони здоров'я".

Що важливо розуміти, також декілька днів тому Олександр Лукашенко підкреслив, що вважає пандемію коронавірусу "хорошим уроком" для людей, що мають шкідливі звички.

"Для наркоманів і курців — це хороший урок. Ми це бачимо з важких захворювань пневмонією. І пневмонії, обтяженої коронавірусом. Це хороший урок — подумати про те, як організовувати своє життя після цієї так званої пандемії", — заявив Лукашенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Білорусі Олександр Лукашенко у своєму стилі висунув жорстку вимогу російському колезі — він хоче,  щоб Путін "відмовився від імперських замашок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?