Готові звільнити Донбас, армія чекає наказу - полковник розвідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Готові звільнити Донбас, армія чекає наказу - полковник розвідки

Готові звільнити Донбас, армія чекає наказу - полковник розвідки

Українські військові готові до звільнення тимчасово окупованих районів Донбаса  і чекають лише на рішення військово-політичного керівництва країни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар полковника військової розвідки Петра Недзєльского  «Обозревателю».

"Наші воїни готові морально до відбиття будь-яких атак. Іноді вони, навпаки, чекають команди до наступу. Морально-психологічний стан українського війська досить високий. Ми навчилися воювати, навчилися давати їм по мордам. Якби не ці Мінські домовленості, ми б давно прогнали терористів з нашої землі", — впевнений полковник.

Також Недзєльский запевнив, що "якась там підготовка терористів до наступу чи імітація наступу нас певною мірою смішить».

«Ми завжди готові дати їм відповідь. І дамо, лиш бризки летітимуть. Відповідь буде дуже адекватна і дуже сильна", — впевнений розвідник.

У той же час він підкреслив: "Армія – це інструмент політики, а війна – це продовження політики збройними методами. Звичайно, ми не можемо діяти без відповідного рішення військово-політичного керівництва. Ми на нього чекаємо".

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова Національної розвідки США дав свій прогноз протистояння України з Росією  в 2016 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?