Готовий особисто захищати: Зеленський дав полякам гучну обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

Готовий особисто захищати: Зеленський дав полякам гучну обіцянку

Готовий особисто захищати: Зеленський дав полякам гучну обіцянку
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський під час свого дводенного візиту до Польщі зустрівся з представниками місцевого бізнесу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.

На зустрічі глава держави запевнив польських підприємців в безпечності інвестицій в Україну.

«Я особисто готовий захищати всі інвестиції. Ми вже підготували понад 70 законопроектів. Йдеться про реформу правоохоронної, судової системи. Там дуже багато законопроектів для поліпшення інвестиційного клімату і для бізнесу», – сказав Зеленський.

Президент закликав польських бізнесменів інвестувати в Україну і пообіцяв створити всі необхідні їм умови. Зі свого боку підприємці відзначили, що готові до інвестицій, а також чекають українських інвесторів в Польщі.

Присутній на зустрічі глава МЗС України Вадим Пристайно наголосив на необхідності збільшення квот на транзит українських товарів через територію Польщі. Це пояснюється щорічним зростанням обсягів експорту з України до країн ЄС.

Нагадаємо, що вчора у Варшаві президент Зеленський провів зустріч зі своїм польським колегою Анджєєм Дудою. Сьогодні глава держави взяв участь у пам’ятних заходах, присвячених 80-й річниці початку Другої світової війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?