Зеленський у Варшаві провів зустріч з президентом Польщі
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський у Варшаві провів зустріч з президентом Польщі

Зеленський у Варшаві провів зустріч з президентом Польщі
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський сьогодні прибув з офіційним візитом до Польщі, де зустрівся з президентом цієї країни Анджеєм Дудою. Українського лідера зустріли з оркестром, почесною вартою та червоною доріжкою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт українського президента.

Після урочистої церемонії, яка пройшла на території резиденції польського лідера, розпочались переговори між двоми президентами – Зеленським та Дудою. У складі української делегації до Варшави разом з Зеленським прибули: секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Данилюк, міністр закордонних справ Вадим Пристайко та голова української митниці Максим Нефьодов.

Крім зустрічі з президентом Дудою, Володимир Зеленський проведе переговори з прем’єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким, маршалком Сенату Станіславом Карчевським та представниками польського бізнесу.

Завтра, 1 вересня президент України візьме участь у запланованих меморіальних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни. Після церемонії він проведе низку зустрічей з лідерами іноземних держав, які теж братимуть участь у меморіальних заходах.

Варто відзначити, що зустрічі Зеленського з Трампом у Варшаві не буде. Президент США скасував свою поїздку до Європи через потужний тропічний ураган, який насувається на Флориду. Замість Трампа делегацію США буде представляти віце-президент Майкл Пенс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?