Зустріч Зеленського і Трампа скасована: що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Зеленського і Трампа скасована: що сталося

Зустріч Зеленського і Трампа скасована: що сталося
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп скасував поїздку до Польщі у зв'язку з тим, що на Флориду суне ураган, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

"Нашим головним пріоритетом є безпека і захист американського народу від урагану", - заявив він.

Очільник Білого дому наголосив, що для нього "дуже важливо" бути у Вашингтоні в той час, коли ураган "Доріан" дістанеться до Флориди. Замість Трампа до Варшави в суботу полетить віце-президент Майк Пенс.

Трамп мав відвідати Польщу для участі в заходах, присвячених 80-й річниці початку Другої світової війни.

Варто зазначити, що 31 серпня президент Володимир Зеленський у Варшаві зустрінеться з польським керівництвом - президентом Анджеєм Дудою, прем'єр-міністром Матеушем Моравецьким і парламентарями.

На 1 вересня у Зеленського в Варшаві були заплановані зустрічі з лідерами Бельгії, Литви та Грузії.

Як повідомляв ONLINE.UA, спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер заявив, що дата візиту президента Володимира Зеленського до США досі не узгоджена, однак розкрив карти і розповів, що влада Штатів хоче обговорити з українським лідером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?