Стало відомо, про що Трамп хоче поговорити із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, про що Трамп хоче поговорити із Зеленським

Стало відомо, про що Трамп хоче поговорити із Зеленським
Джерело:  online.ua

Спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер заявив, що дата візиту президента Володимира Зеленського до США досі не узгоджена, однак розкрив карти і розповів, що влада Штатів хоче обговорити з українським лідером, передає ONLINE.UA.

"Ми поки не маємо дати. Обидва президенти очікуються на урочистостях у Варшаві, тому, можливо, вони зможуть зустрітися саме там. І мати там бесіду. Але ми все ще працюємо над датами візиту до Білого Дому", - заявив американський дипломат.

Волкер зазначив, що у Зеленського поки не було можливості втілити свої ініціативи, бо парламент ще не розпочав роботу.

"Ми хочемо близько працювати із новою командою над втіленням всіх оголошених намірів та ініціатив. І ми б хотіли, щоб на момент візиту президента Зеленського до Білого Дому ми могли б говорити і про те, чого досягнула українська влада і про наші досягнення у двосторонній співпраці", - додав Волкер.

Як повідомляв ONLINE.UA, Волкер раніше  висловив вимогу до Кремля. Вона полягає у негайному виведенні своїх військ та найманців з ОРДЛО. Він додав, що конфлікт викликаний не сепаратистами, проте вторгненням зовні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?