Готуйтеся до темних часів. Начальник штабу РДК звернувся до росіян — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Готуйтеся до темних часів. Начальник штабу РДК звернувся до росіян — відео

Готуйтеся до темних часів. Начальник штабу РДК звернувся до росіян — відео
Джерело:  online.ua

Начальник штабу Російського добровольчого корпусу Олександр "Фортуна" звернувся до росіян та порадив їм вступати до РДК або виїжджати з РФ.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

 Начштабу РДК звернувся до росіян

Росіянам я побажав би підготуватися до темних часів, до «dark future», подивитися якісь навчальні ролики, як смажити собак на багатті, як обходитися без питної води. Росіянам, у яких є честь та гідність, я б побажав подати заявку на вступ до Російського добровольчого корпусу.

"Фортуна" порадив тим, хто не хоче воювати, але ще має критичне мислення, виїхати з країни, або як мінімум вивести звідти свої капітали, якщо вони є і готуватися до того, що рано чи пізно вони опиняться перед дуже простим вибором.

Або вони будуть за Путіна і за існуючий режим, або їм доведеться бути проти, тому що є дуже велика кількість людей, які сумніваються, і кажуть, що нас взагалі це не стосується, ми тут ні до чого. Хлопці, ось скоро так не вдасться зробити, тож задумайтеся про це заздалегідь.

У РДК спрогнозували бойові дії на території РФ

"Фортуна" розповів, що з заколотом Пригожина, бійці РДК побачили те саме, що роблять і вони, тільки в набагато більшому масштабі, коли досить велика кількість військових з технікою майже за добу дійшли до Москви, і їм ніхто не заважав.

В принципі, якби вони докрутили до кінця ситуацію, то як мінімум до Москви б вони підійшли, і як мінімум там якісь облогові дії, бойові дії почалися.

Тому, за словами, представника РДК, оскільки можливість заходити на територію РФ взагалі існує, питання тільки в тому, які сили, коли, в який момент це зроблять.

Звичайно, це буде, якщо це навіть не будемо ми, це буде хтось ще, тобто все, це таке чергове відкриття вікна Овертона, і зараз просто всі користуватимуться цією можливістю. Ну ми, природно, теж скористаємося.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?