GOVOR підкорює мережу новим спекотним треком "Текила"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

GOVOR підкорює мережу новим спекотним треком "Текила"

GOVOR підкорює мережу новим спекотним треком "Текила"
Джерело:  online.ua

Унікальний у своєму поєднанні латино-американських ритмів і авторських текстів український виконавець GOVOR (Дмитро Говоренко) продовжує підкорювати танцювальні майданчики країни з новим запальним треком "Текила", передає ONLINE.UA.
Після шаленого успіху пісні "Сеньорита" і літнього хіта "Танцуй" GOVOR не збирається зупинятися і готовий приємно здивувати шанувальників творчості новим танцювальним треком "Текила". Залишається лише одна загадка - яким буде кліп на новий хіт? Нове свіже звучання пісні займе гідне місце в плей-листах клубів цього літа, а мотив занурює в шалену літню тусовку.
Фанати виконавця намагаються спрогнозувати, що буде в кліпі? В якій країні пройдуть зйомки? Нагадаємо, що кліпи "Сеньорита" і "Танцуй" Дмитро Говоренко знімав в Таїланді, а вже зараз перебуває на зйомках на острові Крит.
Проект набирає обертів, зростає і впевнено претендує на власну нішу в українській музиці. Поєднання танцювальних і легких треків разом із серйозними глибокими текстами, такими як "Не слушай ум", дають артисту величезну перевагу і створюють ту унікальність, яка так подобається фанатам та поціновувачам якісної музики.

  Як повідомляв ONLINE.UA, раніше 46-річна німецька модель Гайді Клум і 29-річний гітарист гурту Tokio Hotel Том Кауліц зіграли весілля в Італії на яхті Christina O.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?