Музикант гурту Tokio Hotel одружився зі знаменитою топ-моделлю (відео)
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Музикант гурту Tokio Hotel одружився зі знаменитою топ-моделлю (відео)

Музикант гурту Tokio Hotel одружився зі знаменитою топ-моделлю (відео)
Джерело:  online.ua

46-річна німецька модель Гайді Клум і 29-річний гітарист гурту Tokio Hotel Том Кауліц зіграли весілля в Італії на яхті Christina O, яка раніше належала колишньої першої леді США Жаклін Кеннеді і підприємцю Арістотелю Онассісу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.

На церемонії одруження були присутні лише рідні та близькі друзі. Свідком на весіллі був брат нареченого – соліст Tokio Hotel Білл Кауліц.

Як можна помітити по численним фотографіям, які розміщено в мережі, Гайді обрала для себе пишну сукню зі спущеними об’ємними рукавами і квітковою вишивкою. Том був одягнений в білий костюм з небесно-блакитною сорочкою.

Відомо, що пара офіційно зареєструвала свої стосунки ще взимку цього року, але весілля було вирішено зіграти влітку.

У 90-х роках Гайді Клум та Клаудія Шиффер вважалися найвідомішими топ-моделями Німеччини та входили до десятки найбільш високооплачуваних моделей усього світу. Для Гайді шлюб з Томом Кауліцем не перший – у 2005 вона вийшла заміж за відомого чорношкірого поп-виконавця Seal, від якого народила трьох дітей. У 2014 році пара розлучилась.

Том Кауліц зі своїм братом Біллом також дуже відомі: як у Німеччині, так і за її межами, в тому числі в Україні. Пік популярності рок-гурту Tokio Hotel припав на 2008-2009 роки, коли вони вважалися одним з найбільш відомих музичних колективів у Європі. Декількома роками пізніше брати переїхали до Лос-Анджелесу, але в США не здобули великої популярності.

Нагадаємо, що не так давно вчені назвали секрет щасливого шлюбу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?