ГПУ почала розслідувати погрози депутатки Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

ГПУ почала розслідувати погрози депутатки Зеленському

ГПУ почала розслідувати погрози депутатки Зеленському
Джерело:  online.ua

ГПУ відкрила кримінальне провадження щодо висловлювань народної обраниці "Європеської солідарності" Софії Федини на адресу президента Володимира Зеленського. Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці нардеп "Слуги народу" Олександр Качура, який і поскаржився в ГПУ, передає ONLINE.UA.

"Передайте хтось Звіробій і Федині номер кримінального провадження, щодо їх закликів до вбивства людини і повалення державної влади. PS: Далі буде", - написав він.

Варто зазначити, що генеральний прокурор Руслан Рябошапка підтвердив факт розслідування кримінальної справи, в якій фігурує народний депутат фракції "Європейська солідарність" Софія Федина. Рябошапка підкреслив, що мова йде про "фактову справу за цим повідомленням у Facebook".

"Так, це правда. І не тільки він (Качура), але і багато народних депутатів зверталися з цього приводу. Провадження було відкрито в понеділок, там очевидні ознаки злочину, за якими було відкрито провадження. Здається, ДБР зараз розслідує", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що Качура поскаржився в Генеральну прокуратуру і Державне бюро розслідувань на висловлювання Федини, яка з волонтеркою Марусею Звіробій обговорювала варіанти загибелі Зеленського на передовій ("Там ненароком може взірватися граната, а ще там обстріли бувають" - цитата).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський, спілкуючись з працівниками Генпрокуратури і НАБУ запевнив, що на них не буде тиску зі сторони Офісу президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?