Гра російських спецслужб. Подоляк назвав цілі "витоків" секретних даних США
Категорія
Політика
Дата публікації

Гра російських спецслужб. Подоляк назвав цілі "витоків" секретних даних США

Гра російських спецслужб. Подоляк назвав цілі "витоків" секретних даних США
Джерело:  online.ua

Речник Офісу президента Михайло Подоляк поділився своїми версіями цілей “зливів” секретних даних США. Відвернути увагу, посіяти сумніви та внести розколи – саме це, на думку речника ОП, є ймовірними цілями російських спецслужб.

Джерело: Михайло Подоляк

Подоляк повідомив про цілі зливів секретних даних

Речник Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на “виток” секретних документів США та повідомив про ймовірні цілі подібних “зливів”.

Він заявив, що це є типовою схемою російських спецслужб і робиться з метою: відвернути увагу, посіяти сумніви та взаємні підозри і внести розколи у суспільство.

Стандартна гра ru-спецслужб. Береш відкриті брифінги, додаєш фіктивні відомості чи окремі елементи перехоплень і публікуєш у соцмережах, легалізуючи “злив”, – зауважив Подоляк.

У США стався новий витік документів розвідки

7 квітня в соціальних мережах з’явилася нова партія секретних документів США, які детально описують секрети американської національної безпеки щодо України, Близького Сходу та Китаю.

Аналітики припускають, що було отримано понад 100 документів. Враховучи конфіденційність, це може завдати величезної шкоди.

Серед них є і документи, що безпосередньо стосуються ЗСУ. Вони виглядають як фотографії схем очікуваних поставок зброї, чисельності військ і батальйонів та інших планів.
При цьому офіційні особи Пентагону визнають, що це законні документи Міністерства оборони, але копії, схоже, були змінені в певних частинах у порівнянні з їх оригінальним форматом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?