Грета Тунберг висміяла Трампа перед усім світом через вибори
Категорія
Світ
Дата публікації

Грета Тунберг висміяла Трампа перед усім світом через вибори

Грета Тунберг висміяла Трампа перед усім світом через вибори
Джерело:  online.ua

Відома екоактивістка Грета Тунберг висміяла американського президента Дональда Трампа за його імпульсивні заяви на тлі виборів у Сполучених Штатах. Таким чином вона "нагадала" йому про тролінг з боку самого політика. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

Шведська активістка відреагувала на гнівний твіт політика-республіканця щодо зупинки підрахунку голосів після голосування.

"Так смішно. Дональд повинен попрацювати над своїм контрольом гніву, а потім піти подивитися старе добре кіно з другом. Охолонь, Дональде, охолонь!" - написала Тунберг.

Торік сам Трамп звернувся до активістки схожим чином. У грудні 2019 року президент розкритикував обурливий настрій Тунберг під час виступів щодо кліматичних змін.

"Так смішно. Грета повинна попрацювати над своїм контрольом гніву, а потім піти подивитися старе добре кіно з другом. Охолонь, Грето, охолонь!" - наголосив тоді Трамп.

Нагадаємо, американський президент напередодні обурився, що підрахування голосів все ще триває, а виборчі комісії продовжують отримувати листи з бюлетенями від американців, які голосували дистанційно через коронавірус (таке дозволяється законодавством країни).

Трамп назвав це порушенням закону й спробою викрасти перемогу на виборах, хоча це зовсім не так. Навіть соціальні мережі та американські телеканали обмежили можливість політика поширювати свідомо неправдиву інформацію.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 листопада офіційно стало відомо, що Сполучені Штати, після трьох років затримки, стали першою у світі країною, яка офіційно вийшла з Паризької кліматичної угоди. Президент Дональд Трамп анонсував цей крок ще у червні 2017 року, назвавши цей договір "поганим" для громадян його країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?