Грета Тунберг їдко підколола Трампа наостанок його президентства
Категорія
Світ
Дата публікації

Грета Тунберг їдко підколола Трампа наостанок його президентства

Грета Тунберг їдко підколола Трампа наостанок його президентства
Джерело:  online.ua

Шведська активістка за порятунок довкілля Грета Тунберг вже давно не порозумілася з Дональдом Трампом — вони навіть неодноразово сперечалися у соціальних мережах. Напередодні Тунберг прокоментувала остаточний виліт політика з білого дому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram.

Активістка саркастично назвала колишнього президента Сполучених Штатів літнім чоловіком, який з усмішкою дивиться у майбутнє.

"Він виглядає як дуже щасливий старий чоловік, який з нетерпінням дивиться у яскраве та прекрасне майбутнє. Так гарно бачити це!" - написала Тунберг.

Наприкінці 2019 року Трамп написав у Twitter, що Греті необхідно попрацювати над своїм контролем гнів — нібито розслабитися, подивитися кіно з друзями. Це сталося після того, як журнал Time обрав юну шведку людиною року.

У відповідь Тунберг виправила опис свого акаунту в Twitter на “підліток, що працює над своїм контролем гніву”. Пізніше вони схожим чином відповіла на одне з публічних обурень політика й рекомендувала йому: “Охолонь, Дональде!”.

У середу, 20 січня, була запланована інавгурація переможця президентських виборів у Сполучених Штатах — Джо Байдена. Трамп не погодився бути присутнім на офіційних заходах, тож заздалегідь залишив Білий Дім, разом з дружиною Меланією вони вирушили на військову базу в Мериленді. Там планувалася прощальна церемонія.

За підсумками каденції Трамп запам’ятався легковажною позицією щодо кліматичних проблем, які постали перед людством. Наприклад, він вивів США з Паризької угоди з клімату.

Як повідомляв ONLINE.UA, Джо Байден у середу, 20 січня, склав присягу перед Білим домом у Вашингтоні. Таким чином він офіційно набув статусу 46-го президента Сполучених Штатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?