Грету Тунберг знайшли на фото 120-річної давності - це потрібно побачити
Категорія
Світ
Дата публікації

Грету Тунберг знайшли на фото 120-річної давності - це потрібно побачити

Грету Тунберг знайшли на фото 120-річної давності - це потрібно побачити
Джерело:  online.ua

В мережу злили світлини, яким майже 120 років, із зображенням дівчинки, яка, наче дві краплі води, схожа на шведську школярку та відому екоактивістку Грету Тунберг. Шокуючі світлини знайшли в архівах Вашингтонського університету.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The Sun".

На світлинах з архіву можна побачити дітей, які працюють на золотих копальнях у Канаді. Одна з дівчаток дуже схожа на 16-річну скандальну екоактівістку зі Швеції Грету Тунберг. Що цікаво, в мережі ретро-фотографії, зроблені в 1898 році, швидко набрали популярність. Багато користувачів жартома відзначають, що дівчинка є мандрівницею в часі.

"Я завжди знав, що вона непроста дівчинка; це все пояснює; чудо-дівчинка; але цеж точно вона! просто точна копія; вона повернулася, щоб боротися із несправедливістю; це просто шок; скоро знайдуть її на фресках - я вам кажу", - пишуть користувачі мережі.

 Нагадаємо, нещодавно Грета Тунберг виступила на кліматичному саміті ООН у Нью-Йорку. Вона звинуватила світових лідерів у байдужості до рідного дому — планети Земля, яка перебуває у жахливому стані.

Як повідомляв ONLINE.UA, актор та американський політик Арнольд Шварценеггер заявив, що надає Греті Тунберг електрокар Tesla Model 3 з особистим водієм. На його думку, таким чином активістка зможе більш ефективно діяти на території Північної Америки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?