Громадяни України зможуть оформити 2 паспорти за кордоном
Категорія
Україна
Дата публікації

Громадяни України зможуть оформити 2 паспорти за кордоном

Громадяни України зможуть оформити 2 паспорти за кордоном
Джерело:  online.ua

Керівництво Кабміну схвалило постанову про реалізацію експериментального проєкту щодо оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон громадянам, які перебувають за межами країни.

Джерело: сайт КМУ

Українці мають можливість оформити 2 паспорти за кордоном

Погодитися з пропозицією Міністерства внутрішніх справ, Міністерства закордонних справ та Державної міграційної служби щодо реалізації протягом двох років з дня набрання чинності цією постановою експериментального проєкту щодо оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон громадянам України, які перебувають за межами України, - сказано на сайті українського уряду.

Окрім того, наголошується, що розміщений за межами нашої країни відокремлений підрозділ державного підприємства, що належить до сфери управління Державної міграційної служби та є адміністратором Єдиного державного демографічного реєстру, здійснюватиме прийняття документів для оформлення паспорта українцям, які перебувають за межами Батьківщини.

Фото - скриншот

Кабінет міністрів України уже затвердив порядок реалізації експериментального проєкту, а також доручив Міністерству внутрішніх справ забезпечити координацію заходів щодо його втілення у життя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?