Грошей немає: Богдан після відставки похизувався яскравою світлиною
Категорія
Україна
Дата публікації

Грошей немає: Богдан після відставки похизувався яскравою світлиною

Грошей немає: Богдан після відставки похизувався яскравою світлиною
Джерело:  online.ua

Колишній очільник адміністрації президента Андрій Богдан 17 лютого оприлюднив у Facebook свою світлину з відпочинку на Сейшельських островах. На задньому плані фото - блакитні води Індійського океану і пляж з білими пісками. Богдан також зазначив, що вже сумує за усіми, передає ONLINE.UA.

На передньому плані - радісний і усміхнений політик у строкатих пляжних шортах і футболці в оточенні екзотичних рослин. Перед ним дерев'яна конструкція з написом Seychelles, вміщена в кадр, ймовірно для того, щоб у підписники не сумнівалися, що колишній глава ОПУ відпочиває саме там.

"Друзі дуже скучаю за Вами, не сплю не їм )))) Вірю, скоро всі Ви будете займатись тим, що Вам подобається. Розумію Вам не легко, денег нет, но Вы держитесь!!!"(пряма цитата автора - ред.), - у своєму стилі прокоментував світлину Андрій Богдан.

Більшість користувачів мережі оцінили почуття гумору політика, проте чимало людей даний жарт розкритикували.

"Красиво жити не заборониш. А хтось терпить політичні репресії безневинно і за те що стояли за дійсно Батьківщину...; бережіть себе! важко нести цей тягар); Без тебе Холодноооо! Але ж тепер кожний сам за себе!) Чи не так!?; Залишайся там назавжди. Нас цілком влаштують відносини на відстані; це ви над ким смієтеся? над українцями?!", - коментують фото люди в мережі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Зеленський неочікувано для всіх вивів  зі складу Ради нацбезпеки і оборони колишнього керівника Офісу Президента Андрія Богдана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?