Зеленський підготував Богдану ще один неприємний сюрприз
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський підготував Богдану ще один неприємний сюрприз

Зеленський підготував Богдану ще один неприємний сюрприз
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський неочікувано для всіх вивів зі складу Ради нацбезпеки і оборони колишнього керівника Офісу Президента Андрія Богдана. Неважко здогадатися, що його місце в органі має зайняти новий очільник ОПУ Андрій Єрмак. Документ датований 12 лютого. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

"Відповідно до частини четвертої статті 107 Конституції України постановляю: увести до персонального складу РНБО Єрмака Андрія Борисовича – керівника Офісу Президента України. Вивести зі складу РНБО Андрія Богдана", - сказано в указі глави держави.

Варто звернути увагу на те, що документ набирає чинності з дня опублікування.

Як відомо, 11 лютого главою Офісу Президента став Андрій Єрмак. На посаді замінив Андрія Богдана, якого український лідер звільнив цього ж дня. У медіа активно обговорювали конфлікт між Богданом і Єрмаком – мовляв, він триває вже декілька місяців. Одним з питань, через яке сперечалися політики начебто є відставка Віталія Кличка. Якщо Богдан на ній наполягав, то Єрмак – навпаки ставав на захист столичного мера. Проте, що цікаво, Єрмак після свого призначення назвав Богдана фаховою людиною і подякував за виконану роботу.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, очільник українського парламенту Дмитро Разумков в ході брифінгу у рамках свого візиту на Київщину заявив, що призначення Андрія Єрмака керівником Офісу Президента позитивно вплине на роботу структури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?