Гройсман нарешті відповів на слова Порошенка про "самогубство"
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман нарешті відповів на слова Порошенка про "самогубство"

Гройсман нарешті відповів на слова Порошенка про "самогубство"

Глава Кабміну Володимир Гройсман стверджує, що йому "приватні інтереси" екс-президента Петра Порошенка завадили реалізувати все, що він планував на своїй посаді, передає ONLINE.UA з посиланням на "УП".

Політик зазначив, що вже прочитав інтерв‘ю Петра Олексійовича для "Української правди".

"Схоже, він так і не зробив для себе висновків з того всього, що відбулось останнім часом. Як, на жаль, так і не зрозумів, чому я не пішов на вибори разом з ним. Насправді є велика різниця між правдою та брехнею, служінням державі і людям та створенням схем власного збагачення, демократією та узурпацією влади, гонитвою за грошима та моральними цінностями", - сказав очільник Кабміну.

 За словами Гройсмана, великою надією і підтримкою людей Порошенко пожертвував заради своїх приватних інтересів.

"Врешті і я теж не зміг з огляду на його підходи реалізувати все те, що мав намір зробити. І саме тому нам не по дорозі. Що ж, у нього вже все позаду. Але я впевнений - в України все ще попереду!", - наголосив політик.

Нагадаємо, що в інтерв’ю Порошенко назвав "політичним самогубством" участь партії Гройсмана "Українська стратегія" у парламентських виборах 21 липня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чинний глава Кабміну Володимир  Гройсман розповів, що всі три роки у нього були конфлікти з екс-президентом Петром Порошенком, проте, за словами політика, образ не залишилося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?