Гройсман перевірить доцільність витрат на Євробачення
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман перевірить доцільність витрат на Євробачення

Гройсман перевірить доцільність витрат на Євробачення
Джерело:  online.ua

Прем`єр-міністр Володимир Гройсман має намір перевірити, наскільки доцільно витрачалися державні кошти на проведення пісенного конкурсу Євробаченні-2017.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.

"Як тільки буде завершено Євробачення, я особисто звернуся до всіх контролюючих органів, провести перевірку закупівель і всього іншого. Якщо все ефективно, то я потисну руку і подякую, а якщо ні - кожний, хто поставив свій підпис, буде нести за це відповідальність", - сказав Гройсман.

Читайте також: Учасники з Білорусі: Найголовніше на Євробаченні — це порозуміння з людьми

Глава уряду додав, що перемога Джамали на Євробаченні-2016 стала для України гордістю та викликом, з яким вдалося впоратися.

"Я нещодавно був у центрі, де підготовлена вся інфраструктура, в якому зараз проходить Євробачення, і журналісти бачили на власні очі і сьогодні бачать, що насправді Євробачення підготовлене на високому рівні... Для мене і для команди урядової це був дуже серйозний виклик, ми попрацювали, і вважаю, що результатом є те, що зараз все проходить у штатному режимі, хоча Україна піддавалась шаленій атаці і в тому числі інформаційній. Я вважаю, що настав той час, коли до українців має повертатись повага. Не треба нас вважати за другорядних людей, за країну третього сорту", - заявив Гройсман.

Як повідомляв ONLINE.UA, ситуацію із недопуском на Євробачення-2017 російської конкурсантки Юлії Самойлової розглядатимуть після проведення фіналу конкурсу у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?