Гройсман розлютився на антикорупціонерів і розвеселив мережу
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман розлютився на антикорупціонерів і розвеселив мережу

Гройсман розлютився на антикорупціонерів і розвеселив мережу

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман порадив українським борцям з корупцією займатися серйозними справами і не витрачати час на дрібниці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави уряду.
Зокрема, Гройсман заявив, що антикорупційним органам потрібно займатися не премією в 500 грн екс-голови Одеської митниці Юлії Марушевської, а більш серйозними справами.
"З приводу історії з Юлією Марушевською, яку зараз жваво обговорюють в мережах. Вважаю, що антикорупційним органам в сьогоднішніх реаліях є чим зайнятися, окрім премії 500 гривень на 8 березня, яку вона отримала. Це навіть не смішно", - написав він.
Читайте також: П ідлеглий Гонтаревої погорів на немаленькому хабарі: опубліковані фото
У той же час прем'єр визнав, що: "Безумовно, і дух, і буква закону повинні дотримуватися".
"Але треба, перш за все, шукати не формальні порушення, а домагатися того, щоб кожен чиновник робив свою справу дійсно професійно, і щоб закон реально виконувався усіма, незалежно від персоналій", - заявив прем'єр.



Відзначимо, що раніше екс-глава Одеської митниці написала у своєму Facebook, що давала пояснення в Національному агентстві протидії корупції з приводу премії в 500 гривень, яку вона отримала напередодні 8 березня.
Тим часом заява Гройсмана стала приводом до безлічі веселих коментарів у соцмережах.











Як повідомляв ONLINE.UA, раніше поліцейський спецназ на величезному хабарі затримав директора держпідприємства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?