Гройсман розповів, через скільки років в Україні почнеться зростання економіки
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман розповів, через скільки років в Україні почнеться зростання економіки

Гройсман розповів, через скільки років в Україні почнеться зростання економіки
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України  Володимир Гройсман  вважає, що вже через 3-5 років в Україні може початися якісне економічне зростання.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Гройсмана агентству « УНІАН ».


«Наші завдання - не короткостроковий одноразовий проект, а зростання, робочі місця, національний продукт, реінвестиції. І коли все це відбудеться? Відповім - через 3-5 років Україна може забезпечити дуже якісне економічне зростання», - заявив Гройсман.


«Ми бачимо на наступний рік 3% зростання. Але цього мало, треба подвоїти. А основи для того, щоб подвоїти, всі є ...

Вважаю, що у нас вимальовується чітка логіка дій у багатьох сферах», - продовжив прем'єр.


«Ми, в принципі, розуміємо, куди треба рухатися в системі охорони здоров'я. Є розуміння з освітою - де ми знаходимося, і які кроки треба робити далі. Також ми розуміємо, які механізми економічного стимулювання потрібно задіяти, щоб почати відроджувати національну економіку», - розповів Гройсман.


«Що потрібно зробити в промисловості, яка на сьогодні розбалансована. В системі управління - робимо зараз реформу державної служби, збільшуємо функції місцевого самоврядування завдяки децентралізації. Також нам треба позбутися такого корупційного чинника, як нестратегічні державні підприємства», - вважає прем'єр.


Як повідомляв ONLINE.UA,  у вересні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман показав основні статті доходів і витрат, передбачених у проекті державного бюджету на 2017 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?