Гройсман розповів про свої помилки і чесності: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Гройсман розповів про свої помилки і чесності: з'явилося відео

Гройсман розповів про свої помилки і чесності: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман  згадав про свої помилки, які він зробив за час роботи спікером Верховної Ради.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "112 Україна" в YouTube.


"Я сьогодні складаю повноваження голови ВРУ. Я пропрацював з вами півтора року. Це для мене дуже великий урок. Але я знаю, що цей український парламент можливо при дуже жарких дискусіях був і залишається результативним", - заявив Гройсман.


"Я вважаю, що одним з наших великих досягнень є формування так званого "безвізового пакету", який дозволить найближчим часом кримським громадянам вільно подорожувати по Європі. Я б хотів, щоб вони подорожували по Європі і всьому світу, але комфортно почували себе в Україні ... ми з вами підійшли до реформування парламенту, я глибоко вірю, що ми зможемо спільно змінити систему взаємовідносин між українським парламентом і Кабміном. ми з вами одне ціле. ми повинні працювати так, щоб і депутати і суспільство і експертне середовище максимально будуть залучені до формування нашої державної стратегії. Але не потрібно зупинятися тільки на реформу українського парламенту, тому що те, що ми напрацювали, 52 рекомендації, інституційно зроблять цей парламент кращим, якісним і професійним", - заявив екс-спікер.


Гройсман також подякував за роботу віце-спікерів Андрія Парубія та Оксану Сироїд.


"Як ви знаєте, коаліція підтримала висунення на посаду голови ВР Андрій Парубій. Півтора роки тому, коли я прийшов в ВР, як я завжди кажу, через двері ВР, і отримав величезний досвід роботи, і можливо робив помилки як і всі люди. Я підійшов до Андрія Володимировича та й сказав: пане Андрій, для мене буде честь працювати з вами. і для мене дійсно цей час роботи з Парубієм був честю, оскільки я завжди мав його підтримку і розуміння. Оксана Іванівна, хочу подякувати і вас за нашу спільну роботу, за те, що ми завжди залишалися єдиною командою", - зазначив він.



Нагадаємо,  блогер і журналіст Олександр Міхельсон розповів з якою метою президент України Петро Порошенко запропонував на пост глави уряду Володимира Гройсмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?