Гройсман розповів, що стане причиною економічної кризи в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман розповів, що стане причиною економічної кризи в Україні

Гройсман розповів, що стане причиною економічної кризи в Україні
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, який вчора оголосив про рішення подати у відставку, повідомив, що Україну чекатиме економічна криза, якщо його наступники на посаді голови уряду спробують знизити тарифи. Крім цього, повідомляє ONLINE.UA, це загрожує розривом міжнародних договорів.

Виступаючи на вчорашньому ефірі ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV, Гройсман заявив, що й сам б из задоволенням знизив тарифи, якби це було можливо.

«Що стосується тарифів, то якби це було можливо, то я б це зробив позавчора», – повідомив прем’єр-міністр.

Володимир Гройсман переконаний, що наслідком зниження тарифів стане доведення країни до стану фінансової кризи. Він підкреслив, що зобов’язання дотримуватися ринкових цін на газ були взяті не його урядом, а ще в 2008 році. Після цього вони поновлювалися в наступних роках.

Як відомо, результати соціологічних досліджень, проведених КМІС напередодні виборів президента, показали, що найбільше від нового глави держави українці очікують зниження тарифів на комунальні послуги. За це висловилися 39,1% респондентів.

Коментуючи свою відставку, Гройсман закликав нового президента терміново внести кандидатуру нового прем'єра і членів Кабінету міністрів.

«Я вважаю, що новообраний президент повинен негайно, я цього вимагаю, негайно внести кандидатуру нового прем’єр-міністра, нового уряду і працювати», – заявив він в студії ICTV.

Нагадаємо, що вчора Гройсман пояснив причину своєї відставки – вона в Зеленському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?