Гройсман у відповіді Москалю вирішив виявити характер
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман у відповіді Москалю вирішив виявити характер

Гройсман у відповіді Москалю вирішив виявити характер

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман жорстко відповів главі Закарпатської обласної держадміністрації Геннадію Москалю на його прохання про відставку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Кабміну.
«Про ситуацію з контрабандою на Закарпатській митниці, про яку Ви пишете. Для мене не має ніякого значення, яка контрабанда йде через митницю - дерево, сигарети, горіхи, спирт або ще щось. Те, що ми повинні зробити, - не вирішувати, яка контрабанда гірше, а зупинити будь-яку контрабанду взагалі», - заявив прем'єр.
Також Гройсман жорстко додав: «Говорив і повторюю - кінець-кінцем вистачить грабувати країну».
Після цього глава Кабміну зробив кілька висновків.
«Перше. Звернуся в СБУ і НАБУ з вимогою перевірити всі ті факти, які Ви наводите в своєму листі», - пообіцяв він.
Крім того, Гройсман заявив, що «нікому не дозволить розмовляти з ним мовою ультиматумів».
«Геннадію Геннадійовичу, незважаючи на Ваше прохання, подання про вашу відставку готувати не збираюся. Роботи, яку повинні зробити - і, сподіваюся, спільно - багато», - підкреслив він.
Окремо прем'єр запропонував «разом закласти нову традицію призначення керівних органів в митній службі на основі публічних конкурсів за участю громадських організацій, і цю традицію почнемо впроваджувати саме з Закарпатської митниці».
«Завтра, під час візиту до Львівської області, я запланував відвідати один з прикордонних переходів і обговорити на місці проблеми на Львівській митниці. Вони там теж є, і я про це знаю. А Вас разом з керівництвом Закарпатської митниці чекаю у себе наступного тижня», - заявив він.
Крім того, Гройсман додав, що «тільки тоді, коли всі, у кого є щирі наміри навести лад на наших митницях, об'єднаються, ми досягнемо успіху».
Нагадаємо, раніше Москаль відзвітував про завершення декомунізації Закарпаття і пообіцяв, що в разі оголошення мобілізації військкомати звернуть "особливу увагу" на любителів комунізму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?