Гройсман заявив, що готовий бути прем'єром до 2020 року
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман заявив, що готовий бути прем'єром до 2020 року

Гройсман заявив, що готовий бути прем'єром до 2020 року
Джерело:  Укрінформ

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що готовий очолювати уряд до 2020 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

«Ви знаєте, я до 2020-го року абсолютно повністю пов’язую себе з активною боротьбою за українську державу і для мене це є принципово. Я для себе це рішення прийняв і я буду боротись. Тут неможливо забігати наперед …. Можливо, в якості Прем’єр-міністра" – сказав Гройсман у вечірньому ефірі 24 каналу.

Читайте також: У Гройсмана розповіли подробиці нового підвищення пенсій

На його думку, 2017- 2019 роки можуть бути роками прориву для України, але це за умови, якщо будуть прийматись не популістичні, а якісні рішення. Гройсман додав, що уряд необхідно підсилювати, але зараз про ротацію в його складі не йдеться.

«В тому, що команду треба підсилювати в мене немає сумнівів, але про кадрові ротації зараз мова не йде», - зазначив він.

Прем'єр наголосив, що не думає про заміну того чи іншого міністра.

"В уряді результати діяльності того чи іншого міністерства різні і це правда, але я налаштований на те, щоб допомогти своїм колегам якісно зробити свою роботу. Зараз ми не ведемо таких дискусій, таких планів наразі немає», - заявив глава уряду.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Гройсман прокоментував можливість участі в президентських виборах в 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?