Гройсман зізнався, чи був у нього конфлікт із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман зізнався, чи був у нього конфлікт із Зеленським

Гройсман зізнався, чи був у нього конфлікт із Зеленським

Експрем’єр Володимир Гройсман стверджує, що не мав конфлікту з українським лідером Володимиром Зеленським і не ображається на те, що президент рекомендував Кабміну написати заяви на звільнення, передає ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"У дорослому світі на такі речі не ображаються. Президент сказав свою позицію, я заявив про свою позицію. Це абсолютно такі політичні речі. Можу сказати, що ми працювали з ним (Зеленським – ред.) декілька місяців абсолютно нормально: в контакті, у взаємодії. Якщо були якісь робочі питання, ми їх швидко вирішували", - пояснив Гройсман.

За його словами, політик не помітив негативних рис у глави держави за той час, що вони працювали разом. Але відзначив, що президент достатньо ввічливий і дуже комунікабельний.

Окрім того, Гройсман стверджує, що не кидав п’ятого президента Петра Порошенка. А розійшлися вони тому, що в нього було "своє бачення моральних речей". І вони обоє з Порошенком бачили, що далі разом вони не йдуть. Варто зазначити, що Гройсман лишився у Києві і працює зі своєю урядовою командою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ексглава Кабміну Володимир  Гройсман розповів, що всі три роки у нього були конфлікти з екс-президентом Петром Порошенком, проте, за словами політика, образ не залишилося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?