Група семи має намір суттєво посилити тиск на РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Група семи має намір суттєво посилити тиск на РФ

Група семи має намір суттєво посилити тиск на РФ
Джерело:  online.ua

Іноземним журналістам від своїх інсайдерів вдалося дізнатися, що під час наступного саміту Групи семи (G7) у ФРН її лідери офіційно заявлять про нові заходи, спрямовані на тиск на Росію у зв'язку з її вторгненням в Україну. Цю інформацію також підтвердив високопоставлений представник США на умовах анонімності.

Джерело:  AFP

G7 заявить про нові кроки щодо тиску на Росію

Ми висунемо конкретний пакет пропозицій щодо посилення тиску на Росію, - розповів один із інсайдерів видання.

Окрім того, наголошують, що лідери держав під час саміту також будуть обговорювати те, як мінімізувати вплив санкцій проти країни-агресорки на їхню власну економіку, насамперед йдеться про високі цін на пальне.

Як нам максимально нашкодити путінському режиму? Як нам звести до мінімуму зворотний вплив на решту світу? Я думаю, що саме так буде побудована дискусія про енергетичні ринки та проблеми енергетичного ринку, - наголосив представник США, який говорив на умовах анонімності.

За словами інсайдерів, український лідер Володимир Зеленський планує виступити на саміті G7 дистанційно.

Фото - twitter.com/DmytroKuleba

Триденна зустріч G7 в замку Ельмау в Баварських Альпах розпочнеться уже 26 червня.

Нагадаємо, нещодавно глава держави Володимир Зеленський закликав міжнародну спільноту готувати сьомий пакет санкцій, а глава МЗС України Дмитро Кулеба підписав листа з баченням України щодо сьомого пакета.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?