Команда Зеленського відмовляється навіть розглядати "Мінськ-3"
Категорія
Політика
Дата публікації

Команда Зеленського відмовляється навіть розглядати "Мінськ-3"

Команда Зеленського відмовляється навіть розглядати "Мінськ-3"
Джерело:  online.ua

Глава Офісу президента Андрій Єрмак звернув увагу на те, що у команді українського лідера Володимира Зеленського немає людей, які допускали б розгляд сценарію впровадження "Мінську-3".

Джерело:"Лівий берег"

У Зеленського не збираються розглядати варіант "Мінську-3"

Ні, точно не допускаємо (варіант "Мінськ-3" - ред.). В нас інші прізвища, ніж у творців Мінських угод. І, на щастя людей, які б таке допускали, в нашій команді немає. Перемовини можливі лише тоді, коли будуть відповідні умови… Це не про те, щоб когось (Путіна – ред.) в чомусь переконувати. Так, це про фіксацію факту, який буде на той момент. А він для нас буде абсолютно чітким, очевидним. Не ми починали цю війну, але це наша трагедія, ми втратили людей, наші міста зруйновані. Тому з нашого боку компромісів точно не буде, - наголосив Андрій Єрмак.

На переконання очільника ОПУ, будь-які посередники не можуть відіграти головну роль, тому такі речі будуть вирішуватися шляхом прямих переговорів на найвищому рівні.

Володимир Зеленський з командою(фото — president.gov.ua)

Що важливо розуміти, Мінські угоди – усталений узагальнювальний термін спільних документів сторін — учасників врегулювання ситуації на Донбасі в Нормандському форматі.

Окрім того, Андрій Єрмак повідомив, що ГУР Міноборони продовжує займатися питанням звільнення українських захисників Маріуполя, а також двома британцями і громадянином Марокко, яких росіяни взяли в полон і погрожують стратити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?