Групі SunSay хочуть заборонити виступати у Львові через концерти в Росії
Категорія
Культура
Дата публікації

Групі SunSay хочуть заборонити виступати у Львові через концерти в Росії

Групі SunSay хочуть заборонити виступати у Львові через концерти в Росії
Джерело:  GoGetNews.info

Активісти руху «Економічний бойкот» хочуть домогтися скасування концерту SunSay у Львові, який повинен відбутися 7 квітня 2016 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Практично тиждень громадськість обговорює відповіді лідера гурту SunSay Андрія Запорожця на питання Руслани про його громадянську позицію. Питання було поставлене в прямому ефірі нацвідбору на «Євробачення 2016».
Багатьом не сподобалося, що артист не відмовився від виступів своєї команди в Росії, заявивши, що багато фанатів живуть на території РФ.
Обурила відповідь Андрія і активістів руху «Економічний бойкот», які планують скасувати концерти гурту у Львові.
Активісти напишуть звернення до управління культури міста з проханням заборонити виступ SunSay, запланований на 7 квітня 2016 року.
«Якщо не вдасться це питання вирішити таким шляхом, то будуть організовувати акції протесту», - заявив координатор руху «Економічний бойкот» Олег Радик.
За словами представників руху, таким чином вони хочуть запобігти масовим заворушенням, які можуть виникнути в разі приїзду музикантів.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що лідера групи SunSay підозрюють в підтримці сепаратистів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?