Грузини зірвали концерт американського рок-гурту через барабанщика-росіянина — відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Грузини зірвали концерт американського рок-гурту через барабанщика-росіянина — відео

Грузини зірвали концерт американського рок-гурту через барабанщика-росіянина — відео
Джерело:  online.ua

Грузини зірвали концерт американського рок-гурту The Killers через барабанщика-росіянина. Того запросили на сцену, а частина глядачів залишила залу.

Джерело: Formula

Грузини зірвали концерт гурту The Killers

Під час концерту в грузинському Батумі американський рок-гурт The Killers освистали. Адже ті запросили на сцену росіянина.

Перед виконанням однієї з пісень соліст гурту Брендон Флауерс запитав у присутніх у залі, чи вміє хтось із них грати на барабанах, після чого вивів на сцену громадянина РФ.

Флауерс запитав у фанатів, як вони до цього ставляться. Частина глядачів відреагувала несхвально.

Попри негативну реакцію залу гурт відіграв пісню із російським барабанщиком і звернувся до присутніх зі словами, що національність не має значення і в музиці немає кордонів. Після цього частина глядачів демонстративно залишила концерт.

Гурт попросив вибачення у грузинських глядачів

Після концерту на сторінці гурту у Twitter опублікували заяву із вибаченнями:

Ми визнаємо, що коментар, який має на увазі, що всі глядачі і фанати The Killers є "братами і сестрами", може бути неправильно розтлумачений. Ми не хотіли нікого засмучувати і перепрошуємо.

Культурний російський десант атакував Батумі

Раніше, 31 липня, до порту Батумі зайшов круїзний лайнер Astoria Grande, на борту якого перебували російські туристи та зірки телеканалу RU.TV, які підтримують війну РФ проти України та російського президента Путіна.

Через прибуття корабля на акцію протесту в батумському порту небайдужі. Того ж вечора корабель відплив з Батумі.

Пізніше стало відомо, що лайнер Astoria Grande більше не заходитиме до грузинського порту Батумі, де російських туристів двічі зустріли протестами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?