Гучне вбивство на Рівненщині: з'явилися резонансні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство на Рівненщині: з'явилися резонансні подробиці

Гучне вбивство на Рівненщині: з'явилися резонансні подробиці
Джерело:  ТСН

Працівник Тернопільської прокуратури Ігор Чайка стріляв у свого батька, екс-главу міліції Рівненщини В'ячеслава Чайку і його дружину, адвоката Віту Шаблій

через конфлікт навколо нерухомості.


Про це заявив сам В'ячеслав Чайка, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

ТСН

.


Потерпілий розповів, що близько 20-ї години вечора 1 квітня був зайнятий по господарству, коли помітив відсутність своєї дружини Віти Шаблій. Коли він пішов її шукати, то був поранений.


"Відчув біль в районі живота. Постріл почув один, потім другий. Вже поранений кинувся на нападника і звалив його з ніг. Спочатку обличчя стрілка не побачив. Я спробував піднятися і побачив, що мій син стріляє - Ігор. Я знову вчепився в ноги, знову його звалив, він мені натягнув куртку на голову і почав бити пістолетом", - сказав Чайка-старший.



Читайте також

:

Р

озстріл на Рівненщині: з'явилися дані про стан потерпілого і фото


Колишній міліціонер зміг вирватися, побачив мертву дружину, яка була застрелена одразу після того, як відкрила двері пасинку, і був госпіталізований.


В'ячеслав Чайка у важкому стані перебуває в реанімації з трьома вогнепальними пораненнями: одна куля пройшлася по руці, ще дві потрапили в живіт і груди.


Чайка-молодший втік з місця злочину і його розшукують як головного підозрюваного. У разі доведення провини йому загрожує великий термін ув'язнення, аж до довічного.


"Судячи з обставин події можна стверджувати, що до цього злочину він готувався і зробив це навмисно. На місці події вилучено 8 гільз, тобто обойму він відстріляв. Це сімейний конфлікт, який триває протягом трьох останніх років між батьком і матір'ю і двома синами від першого шлюбу В'ячеслава Юрійовича. Конфлікт за розподіл будинку, в якому і сталося це вбивство", - підкреслив заступник голови рівненської поліції Сергій Волков.


Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері

29 березня в Києві невідомі жорстоко побили битами і вистрілили в заступника директора державного підприємства

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?