Гучний бунт: найбільші соцмережі виступили проти партії Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Гучний бунт: найбільші соцмережі виступили проти партії Путіна

Гучний бунт: найбільші соцмережі виступили проти партії Путіна
Джерело:  online.ua

Заборонені в Україні соцмережі "Однокласники" і "ВКонтакте" відмовилися розміщувати рекламу політичної партії "Єдина Росія", на якій вказано, що вона "партія президента", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Znak.

Джерело відзначає, що компанія Mail.ru, яка володіє обома соцмережами, зажадала, щоб "Єдина Росія" підтвердила документально підтримку з боку Путіна. Відповідних документів у політичній партії не виявилося, але її керівництво наполягає на тому, щоб при проведенні агітації її називали президентської.

В "Єдиній Росії" відзначають, що не використовують ні фото Путіна, ні відео з ним для рекламної агітації, але в Mail.ru наполягають на своєму праві відхиляти будь-які агітаційні матеріали, підкреслюючи, що "негласні рішення, прийняті на Старій площі" для них не указ.

Раніше російські ЗМІ повідомляли, що адміністрація президента РФ дозволила "Єдиній Росії" називати себе партією Путіна на виборах в тих регіонах, де у неї низький рейтинг, щоб підвищити шанси партії пройти в Держдуму на майбутніх парламентських виборах.

Слід зазначити, що в кінці липня 2018 року рейтинг "Єдиної Росії" обвалився до історичного мінімуму, до 37%. Це пов'язано з пенсійною реформою в Росії, яку в Держдумі підтримує тільки партія Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін записав телезвернення до росіян, яких закликав поставитися з розумінням до підвищення пенсійного віку в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?