Гучний скандал навколо екс-капітана збірної України: порушено дві кримінальні справи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гучний скандал навколо екс-капітана збірної України: порушено дві кримінальні справи

Гучний скандал навколо екс-капітана збірної України: порушено дві кримінальні справи

Проти колишнього капітана збірної України з футболу Анатолія Тимощука відкрито дві кримінальні справи у Німеччині. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв’ю його дружини Надія Навроцька сайту «Футбол 24».

За словами Навроцької, яка з 2014 році намагається офіційно розлучитися з Тимощуком, футболісту загрожує тюремне ув’язнення за шахрайство, оскільки він, нібито, підробив чужий підпис. Крім цього, прокуратура Баварії відкрила проти спортсмена ще одну справу через несплату аліментів.

«Йдеться про надання Анатолієм до суду фіктивних документів, де був підроблений мій підпис. Також неправдиві свідчення Анатолія під присягою. Адже коли немає доказів, можна присягатися. Присяга прирівнюється до доказу. Все це зроблено з метою матеріальної вигоди», – переконує Надія Навроцька.

Дружина Тимощука також стверджує, що екс-капітан збірної України «приховав у Росії майже всі статки, які заробив протягом своєї кар’єри».

За інформацією журналістів, Анатолій Тимощук зараз мешкає у Росії, де працює тренером у клубі «Зеніт» (Санкт-Петербург), за який свого часу виступав.

Нагадаємо, що нещодавно відомий український футболіст зізнався, чому поцілував журналістку в прямому ефірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?