Відомий футболіст зізнався, чому поцілував журналістку в прямому ефірі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий футболіст зізнався, чому поцілував журналістку в прямому ефірі

Відомий футболіст зізнався, чому поцілував журналістку в прямому ефірі
Джерело:  online.ua

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко зізнався, що зустрічається з журналісткою телеканалів "Футбол 1/2" Владою Седан. Люди почали обговорювати стосунки футболіста після матчу з Сербією (5:0), коли Олександр не втримався, і поцілував красуню в прямому ефірі, передає ONLINE.UA з посиланням на "Футбол 1/2".

"Протягом двох днів хлопці з різних країн надсилають мені фотографії та відео. Користуючись нагодою, я хотів би сказати, що у мене дійсно відносини з Владою. Що стосується поцілунку в ефірі, я не бачив її два тижні і не втримався. Емерік Ляпорт відразу все скинув в групу "Манчестер Сіті". Деякі хлопці з команди знали вже про це. У збірній це також вже обговорювали", - розповів Зінченко.

Варто зазначити, що Зінченко давно знайомий з Владою Седан. Ще в минулому році він виклав сторіз з Туреччини, де перебував у відпустці разом з колишніми партнерами по "Шахтарю". Ось тільки тоді хавбек "Ман Сіті" був єдиним з компанії, хто приїхав на відпочинок без другої половинки – на той момент журналістка зустрічалася з форвардом Андрієм Борячуком.

Як повідомляв ONLINE.UA, наречена всесвітньо відомого футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес народить своєму коханому другу дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?