Гуменюк висміяла 70-кілометровий окоп росіян у Запорізькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Гуменюк висміяла 70-кілометровий окоп росіян у Запорізькій області

Гуменюк висміяла 70-кілометровий окоп росіян у Запорізькій області
Джерело:  online.ua

Спікер Сил оборони півдня Наталію Гуменюк висміяла армію РФ, яка намагаються стати "рекордсменами з окопів".

Джерело: спікер Сил оборони півдня Наталію Гуменюк

Гуменюк прокоментувала 70-кілометровий окоп росіян

Росіяни намагаються стати “рекордсменами з окопів”, судячи з їх фортифікаційних споруд на тимчасово окупованій частині Запорізької області.

Ну, хоч у чомусь у них перемога буде. Інших перемог не буде. Нехай будуть рекордсменами з окопів, – наголосила Гуменюк.

На Запоріжжі росіяни вирили 70-кілометровий окоп

У середу, 8 квітня, Центр журналістських розслідувань виявив на супутникових знімках окоп росіян у Запорізькій області, довжина якого складає 70 кілометрів.

ЦЖР, посилаючись на супутникові знімки Sentinel-2, розповідає, що на заході крайня точка окопу знаходиться у селі Семенівка - за 9 кілометрів від Мелітополя, а на сході - в полях за селищем Маринівка Приморського району.

Аналізи супутникових знімків вказують на те, що окупанти почали рити цей окоп в перший числах вересня 2022-го. Це відбулося одночасно на двох напрямках, тож 18 жовтня він вже був завершений.

Журналісти наголошують, що 70 кілометрів - майже третина протяжності кордону Запорізької області на захід. Також це дорівнює відстані від Херсона до Миколаєва.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?