ГУР провело потужну операцію в Енергодарі. Підірвано штаб військових Росгвардії
Категорія
Україна
Дата публікації

ГУР провело потужну операцію в Енергодарі. Підірвано штаб військових Росгвардії

ГУР провело потужну операцію в Енергодарі. Підірвано штаб військових Росгвардії
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Головного управління розвідки Міноборони України, 28 серпня на території окупованого злочинною армією РФ Енергодару спецпризначенці ГУР підірвали приміщення, адаптоване під казарму підрозділу Росгвардії "Ахмат-1". Внаслідок вибуху ворог зазнав численних втрат. 

Джерело: Facebook ГУР

Що відомо про спецоперацію ГУР в Енергодарі 

Зазначається, що після окупації міста "кадирівці" захопили і переобладнали для своїх потреб будівлю на вулиці Будівельників, 46, де раніше знаходилося місцеве відділення одного з українських банків.

О 09:50 за вказаною адресою відбувся вибух. В результаті постраждав особовий склад окупантів та припарковані у дворі автомобілі.

В приміщенні розпочалась пожежа. На місце події прибули пожежні розрахунки та карети швидкої допомоги. Наразі уточнюється інформація щодо кількості вбитих та поранених "кадирівців", - повідомили представники ГУР.

Також розвідка уточнила, що жертв і постраждалих серед цивільного населення немає.

Що відомо про наслідки атак ЗСУ по об'єктах армії РФ в Криму  

За інформацією видання "Крим. Реалії", Внаслідок атаки по російській базі в Криму 23 серпня було знищено зенітно-ракетний комплекс С-400 "Тріумф". Наслідки "прильоту" продемонстрували на супутниковому знімку.

Проект "Крим. Реалії" від "Радіо Свобода" опублікував знімок сервісу Planet.com, на якому видно наслідки удару по полігону ППО у тимчасово окупованому Криму.

Фото - Радіо Свобода 

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?