ГУР звернулося з закликом до всіх мешканців окупованого Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

ГУР звернулося з закликом до всіх мешканців окупованого Криму

ГУР звернулося з закликом до всіх мешканців окупованого Криму
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки України після пожежі на нафтобазі у Севастополі закликає мешканців тимчасово окупованого Криму не знаходитися поряд з військовими об'єктами.

Джерело: представник ГУР Андрій Юсов

ГУР радить мешканцям Криму не перебувати біля військових об’єктів

Згідно з даними українських розвідників, вибух на російській нафтобазі в окупованому Севастополі знищив понад 10 резервуарів з нафтопродуктами місткістю 40 тисяч тонн.

Андрій Юсов звертає увагу на те, що нафтопродукти були призначені для Чорноморського флоту держави-агресора.

"Бавовна" у Севастополі — Божа кара, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п'ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою. Усім мешканцям тимчасово окупованого Криму бажано найближчим часом не знаходитися поряд з військовими об'єктами та об'єктами, що забезпечують армію агресора, - наголосив представник ГУР.

Буданов оцінив ймовірність ядерного удару після входу ЗСУ у Крим

Як вважає глава української розвідки Кирило Буданов, президент РФ Володимир Путін не завдасть ядерного удару по Україні, коли наші Збройні сили почнуть звільняти окупований Крим.

Представники ЗМІ запитали у керівника ГУР, чи не буде ядерного удару у разі, якщо ЗСУ зайдуть в Крим, Буданов відповів: "Не буде".

За його словами, кремлівські пропагандисти зобразять втрату Криму як "вимушений крок".

Кирило Буданов переконаний у тому, що в інформаційному полі все буде відбуватися так, як це відбувалося під час втечі окупантів з Херсона у листопаді 2022 року.

Глава ГУР зазначає, що у Москві точно вигадають, як пояснити росіянам втрату Криму.

І тут буде вимушений крок і взагалі майже щастя. Повірте, там пропагандистська машина працює як взірець, це реально взірець. Вони так "оболванюють" своє населення, як ніхто у світі не може, — наголосив Кирило Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?