Солдати РФ та вагнерівці влаштували перестрілку на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ та вагнерівці влаштували перестрілку на Донбасі

Солдати РФ та вагнерівці влаштували перестрілку на Донбасі
Джерело:  online.ua

Згідно з даними українських військових, в окупованій Станиці Луганській сталася бійка та перестрілка між російськими солдатами та найманцями Групи "Вагнера"

Джерело:  зведення  Генштабу ЗСУ

На Донбасі сталася перестрілка між солдатами РФ і вагнерівцями

Генштаб ЗСУ звертає увагу на те, що на тлі нових поразок на фронті армія РФ та бойовики ПВК "Вагнер" дедалі частіше намагаються відшукати винних у цьому.

Відповідальність за власні тактичні прорахунки та допущені втрати перекладають один на одного. В результаті, нещодавно у населеному пункті Станиця Луганська Луганської області відбулася бійка між військовослужбовцями ЗС РФ та найманцями ПВК "Вагнер", яка переросла у перестрілку. Внаслідок конфлікту є загиблі з обох сторін, - повідомляє Генштаб ЗСУ.

Окрім того, повідомляється, що в населеному пункті Містки, що на Луганщині, російські окупанти облаштували місцеву школу під військовий шпиталь.

Варто звернути увагу на те, що наразі там знаходиться велика кількість поранених росіян.

Крім того, у всіх медичних закладах окупантів існує великий дефіцит медикаментів та перев’язувальних матеріалів, – розповідають українські військові.

Що відомо про ситуацію на фронті 23 квітня

Згідно з даними Генштабу ЗСУ, 23 квітня армія РФ завдала 28 авіаційних ударів та здійснила близько 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших бійців та домівках цивільного населення.

Російські загарбники поранили місцевих мешканців, зруйнували та пошкодили приватні житлові будинки та іншу цивільну інфраструктуру.

Окрім того, наголошується, що основні зусилля ворог концентрує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Підрозділами сил оборони України протягом доби було відбито понад 45 атак противника на зазначених ділянках фронту. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?