Війна прийшла до будинку кожного росіянина — представник ГУР Юсов
Категорія
Україна
Дата публікації

Війна прийшла до будинку кожного росіянина — представник ГУР Юсов

Війна прийшла до будинку кожного росіянина — представник ГУР Юсов
Джерело:  online.ua

У Росії повномасштабна війна, яку розв’язав диктатор Володимир Путіна, уже дійшла до кожного російського будинку. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Джерело: ГУР

Розвідка України підтверджує, що війна прийшла до будинку кожного росіянина

Зазначається, що Андрій Юсов відповідав на запитання журналістів про вибухи в Бєлгороді, зокрема — на електропідстанції, який стався напередодні.

Очевидно, що для людей, які вірять у диво, живуть і творять добро, на них сходить благодатний вогонь. Хто робить зло, то вогонь на Великдень буває іншим… Війна вже прийшла до будинку кожного росіянина та кожного підданого режиму Путіна, – наголосив представник ГУР.

У ГУР підтвердили, що еліти РФ уже намагаються домовитися з Україною

За словами Андрія Юсова, на контакт з українською розвідкою наразі виходить чимало людей з оточення очільника Кремля Володимира Путіна.

У ГУР звертають увагу на те, що певна частина російських еліт уже усвідомила, що в армії РФ немає шансів виграти війну проти України.

Саме тому люди поплічники Путіна шукають способи домовитися про гарантії безпеки для себе з офіційним Києвом. Все це відбувається таємно.

Багато представників так званої російської еліти вже розуміють, що це була колосальна помилка і злочин, а фінал буде трагічним для Росії. Вони намагаються шукати варіанти власного порятунку, – пояснив підтвердив Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?