Гурт Coldplay виконав пісню "Океану Ельзи" на стадіоні у Варшаві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт Coldplay виконав пісню "Океану Ельзи" на стадіоні у Варшаві

Гурт Coldplay виконав пісню "Океану Ельзи" на стадіоні у Варшаві
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий британський рок-гурт Coldplay виступив на стадіоні у Варшаві та виконав пісню "Обійми" українського гурту "Океан Ельзи".

Джерело: YouTube-користувач Eugene Zhyvchik

Британський гурт заспівав українську пісню

8 липня на стадіоні імені Казімежа Гурського у Варшаві несподівано для глядачів соліст гурту почав виконувати добре відому українським слухачам пісню.

Це дуже гарна пісня. Я не розумію її, але я її заспіваю, — сказав Мартін перед виконанням.

На сцені з гуртом її виконав український музикант, якого британці зустріли на набережній Вісли.

28 червня на концерті у Варшаві Святослав Вакарчук переспівав польською пісню "Обійми". Тоді у Польщі стартував благодійний тур "Океану Ельзи" Help for Ukraine Tour, який триватиме до серпня у семи країнах світу.

Нагадаємо, що 8 травня Київ відвідав Боно з ірландської рок-групи U2 та влаштував концерт на станції метро Хрещатик у столичній підземці.

Артисти разом з українськими військовими спустилися на одну з київських станцій метро та заспівали Stand by Ukraine.

Варто зазначити, що іноземні гості виступали також із українським співаком та солістом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею, який зараз захищає Україну в лавах Збройних Сил України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?