Російські війська вдруге за день завдали удару по Кривому Рогу
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська вдруге за день завдали удару по Кривому Рогу

Російські війська вдруге за день завдали удару по Кривому Рогу
Джерело:  online.ua

Ввечері 9 липня російські війська вдруге вдарили по Кривому Рогу.

Джерело: очільник ОВА Олександр Вілкул

Російський удар по Кривому Рогу

Приліт у районі Радушного. Автотранспорту та населенню повністю обмежити пересування. Наслідки уточнюються, - повідомив він.

Нагадаємо, що зранку 9 липня у Кривому Розі вороги вдарили по центру житлової забудови мікрорайону Інгулець цілою касетою ракет з Ураганів.

Пошкоджено школу та житлові будинки. Загинула жінка, яка йшла на роботу в дитячий садок.

Поранені двоє – батько й донька. Дівчина-спортсменка, яка зазнала тяжких поранень, померла в лікарні. Її батько отримав множинні осколкові поранення середньої тяжкості. На вулицях багато касетних боєприпасів.

Обстріл відбувся з дистанції понад 70 км із району між н.п. Новорайськ та н.п. Костир окупованої частини Херсонської області.

Завдяки нашим воїнам лінію фронту зрушено до Херсонської області на відстань до 50 км від міста. Але "Торнадо-С", "Смерчі", ракети продовжують становити серйозну небезпеку. Бережіть себе та своїх близьких. Не підходьте до незнайомих предметів – одразу дзвоніть 101 та 102, працюють вибухотехніки. Дотримуйтесь правил повітряної тривоги, - написав Вілкул.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?