Десантники ЗСУ знищили на Донеччині п'ять танків та взяли в полон росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

Десантники ЗСУ знищили на Донеччині п'ять танків та взяли в полон росіян

Десантники ЗСУ знищили на Донеччині п'ять танків та взяли в полон росіян
Джерело:  online.ua

8 липня Миколаївські десантники знищили 5 танків росіян та взяли в полон російських військових.

Джерело: 79-та окрема десантно-штурмова бригада

На Донеччині десантники знищили 5 російських танків

На світлинах зафіксовані результати бойової роботи воїнів 79 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України, які продовжують знищувати на Донеччині ворожу бойову техніку та особовий склад російських загарбників.

Під час бою, на одній з ділянок ведення бойових дій, десантниками було “спалено” 5 танків. Деяких з членів екіпажу, які не згоріли в бойовій техніці, вдалося взяти в полон.

Нагадаємо, що сході України військовослужбовці окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ за два дні боїв знищили більше ніж танкову роту загарбників.

В результаті стрілецького бою, відбиваючи масований наступ противника на східному напрямку десантники разом з доданими підрозділами знищили – 12 російських танків! А враховуючи те, що ще й 6 липня хлопці з левом на шевроні спалили танк загарбників виходить, що за два дні боїв, вони знищили більше ніж танкову роту! Роту – за два дні боїв! - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що група танків була спалена за допомогою РПГ, NLAW і «Джавеліна», ще два підбила артилерія.

Отримавши такі втрати, ворог припинив наступ і відступив, йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?