Гурт Go_A представив оновлену версію пісні "Шум" для Євробачення 2021
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт Go_A представив оновлену версію пісні "Шум" для Євробачення 2021

Гурт Go_A представив оновлену версію пісні "Шум" для Євробачення 2021
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт GO_A, який став переможцем нацвідбору 2020 року, нарешті оприлюднив нову версію кліпу на пісню "Шум", яку він зняв спеціально для міжнародного конкурсу Євробачення 2021. Окрім того, варто зазначити, що фанати артистів зможуть насолодитися й новою версією самої композиції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ютуб-канал  Eurovision Song Contest.

"В першу чергу було дуже складно обрізати першу версію "Шуму", бо ми не планували її на Євробачення і вклалися в неї максимально... І коли нам сказали, що ми маємо адаптувати її під формат три хвилини, ми дуже довго не могли зрозуміти, що ж нам з неї вирізати, щоб в ній залишилася своя магія і концепція, яку ми закладали. Ми не стали нічим не жертвувати, а зробили сиквел, тобто другу серію "Шума". Якщо в першій серії ми викликали Шума, а в другій — весна вже прийшла", — зізналася солістка GO_A Катерина Павленко, коментуючи нову версію пісні.

Кліп до треку вже опублікували на офіційній сторінці Євробачення в YouTube. За лічені години з моменту публікації він набрав вже понад 170 тис. переглядів. Нове відео супроводжують субтитри англійською мовою. Окрім того, варто зазначити, що композицію GO_A почали активно коментувати користувачі мережі із різних куточків світу.

"Молодці! Гідно представлять нас у Роттердамі; Україні цьогоріч справді наробить шуму на Євробаченні; Страшенно круто, українців нині представляють класні люди з приголомшливою роботою. Це безперечно гідно як мінімум топ-3!; Сучасна українська народна веснянка...Дуже до вподоби; Друзі мої, це просто приголомшливо! У цій новій версії Go-A дали ще більше вогню! Максимум автентичності, гармонії, драйву і унікальності! А які костюми! Це просто бомба! Головна виконавиця тепер максимально схожа на Трініті з фільму Матриця! Я захоплююся роботою групи Go-A!", - коментують нову версію пісні "Шум" у мережі.

Як уже згадувалося раніше, прем'єра оригінальної версії пісні "Шум" відбулася в кінці січня 2021 року. Через тиждень після прем'єри гурт представив на розгляд конкурсного журі нацвідбору три пісні, зокрема і "Шум". Журі обрало "Шум", з якою GO_A представить Україну на Євробаченні 2021 у Роттердамі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Євробачення 2021 сколихнув перший скандал через пісню про диявола.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?