Гурт KAZKA відмовився представляти Україну на Євробаченні-2019 - відома причина
Категорія
Культура
Дата публікації

Гурт KAZKA відмовився представляти Україну на Євробаченні-2019 - відома причина

Гурт KAZKA відмовився представляти Україну на Євробаченні-2019 - відома причина
Джерело:  online.ua

Гурт KAZKA заявив, що не представлятиме Україну на цьогорічному Євробаченні. Учасники колективу відмовилися від такої пропозиції Національної суспільної телерадіокомпанії (НСТУ), про що зробили заяву у Instagram, передає ONLINE.UA.

До слова, ще до оголошення KAZKA про своє рішення членкиня правління НСТУ Олександра Кольцова назвала ситуацію навколо цьогорічного Нацвідбору "кризою" і припустила, що від України може взагалі не поїхати ніхто.

"...Мені здається, зараз, в цій ситуації — це криза, на яку немає однозначної відповіді, правильної, тому що суспільство розділене", — зазначила Кольцова.

На запитання ж, що представником України може бути KAZKA, а може бути ніхто, Кольцова відповіла: "Це може бути ніхто".

Сам український гурт так прокоментував цю ситуацію.

"Ми хочемо i мали б за честь представляти Україну на Євробаченні. Ми вклали в це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на Нацвiдбiр. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною. Наша місія — об'єднувати людей своєю музикою, а не сіяти розбрат. Тому на пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення. У той же час ми не відмовляємося від своєї головної мети — нести українську культуру світові", - написали учасники гурту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська співачка MARUV(Анна Корсун) вперше прокоментувала скандал навколо Євробачення-2019. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?