Харків’янка зробила тату із зображенням Зеленського
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Харків’янка зробила тату із зображенням Зеленського

Харків’янка зробила тату із зображенням Зеленського
Джерело:  online.ua

Жителька Харкова Рузанна Щербина продемонструвала в своєму Інстаграм нещодавно зроблене татуювання у вигляді нового президента України Володимира Зеленського. Як повідомляє ONLINE.UA, у дівчини це не перше тату із українськими політиками. Два тижні тому вона набила на своє тіло портрет Геннадія Кернеса – міського голови Харкова.

Як пише сама Рузанна, тату з Зеленським вона вирішила зробити ще до виборів – але лише в тому випадку, якщо «слуга народу» виграє президентські перегони. Свою обіцянку вона втілила в життя після другого туру.

«Я обіцяла тату, якщо #Зе виграє. Я зробила. А показати обіцяла після інавгурації! Буде нагадувати мені про те, що людина може все! Сьогодні ти актор і комік, а завтра - глава країни!», – написала дівчина в Інстаграм.

На фото з татуюванням, яке оприлюднила Рузанна Щербина, Зеленський тримає трьох кошенят.

«Пишаюся нашим президентом, чесними виборами і такою активною позицією наших громадян!», – наголосила Рузанна.

Інші користувачі Інстаграму у коментарях під фотографією тату висловили різні думки щодо цього вчинку. Деякі з них ставляться іронічно чи навіть з критикою, але є й ті, хто підтримує такий крок.

Нагадаємо, що новий глава ЗСУ розповів, що «був здивований» на зустрічі із Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?