"Я був здивований": новий глава ЗСУ розповів про зустріч із Зеленським
Категорія
Україна
Дата публікації

"Я був здивований": новий глава ЗСУ розповів про зустріч із Зеленським

"Я був здивований": новий глава ЗСУ розповів про зустріч із Зеленським

Начальник Генерального штабу ЗСУ Руслан Хомчак стверджує, що не знав президента Володимира Зеленського до виборів. За його словами, вони особисто познайомилися після його перемоги у другому турі, передає ONLINE.UA з посиланням на "УНІАН".

Хомчак розказав, як йому зателефонували з незнайомого номера, він не взяв слухавку, після чого скинули СМС, що це помічниця президента і чи можна з ним якось зв’язатись.

"Я їй передзвонив. Вона запитала, чи міг би я прибути, якщо в Києві, на зустріч з президентом, що він мене хоче запросити і поспілкуватися. Наступного дня була призначена зустріч, я на неї прибув... Президент мене вивчав. Я бачив, яким поглядом він дивиться – це був погляд не артиста, це був погляд психолога, який все вивчає, заглядає всередину тебе. Я так розумію, це і було знайомство", - розповів Хомчак.

Він додав, що був дуже здивований тому, що Зеленський "задавав питання з розумінням справи".

"Коли людина, яка у військовій сфері не є спеціалістом, але задає питання з розумінням, то є діалог. Тобто я був приємно здивований, що він настільки розуміє, що він хоче... Я побачив цупку людину, яка цікавиться, яка не просто задає питання заради того, щоб їх поставити. Був живий процес. Інтерес, енергія, яка до чогось веде. Це дуже велика сила, коли людина має енергію, і коли вона чогось хоче. Таким було моє враження", - підсумував Хомчак.

Як повідомляв ONLINE.UA, політичний експерт Валентин Гладких звернув увагу на те, що український глава Володимир Зеленський призначає тих, хто компетентний і кому він довіряє особисто, однак подібний підхід може зіграти з ним злий жарт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?