"Це буде самогубством": експерт розповів про небезпеку кадрових призначень Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це буде самогубством": експерт розповів про небезпеку кадрових призначень Зеленського

"Це буде самогубством": експерт розповів про небезпеку кадрових призначень Зеленського
Джерело:  24 канал

Політичний експерт Валентин Гладких звернув увагу на те, що український глава Володимир Зеленський призначає тих, хто компетентний і кому він довіряє особисто, однак подібний підхід може зіграти з ним злий жарт, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За словами політолога, зв’язок новопризначеного глави адміністрації президента Андрія Богдана з бізнесменом Ігорем Коломойським досить умовний.

"Якщо подивитися на біографію Богдана, то з таким же успіхом можна назвати його людиною Порошенка або Януковича, з якими він теж працював. Вочевидь, він комунікуватиме з Коломойським. Думаю, і Зеленський, і Богдан розуміють, що рухи в бік інтересів Коломойського викличуть питання і резонанс. Це буде для них самогубством", - пояснив Гладких.

Окрім того, експерт прокоментував призначення керівником Генштабу Руслана Хомчака замість Віктора Муженка. Він наголосив, що Хомчак – кадровий воєнний з великим досвідом і високим авторитетом серед військових. Він багато років обіймав керівні посади і в зоні АТО. На думку Гладких, подібні люди діятимуть в інтересах українського народу і держави.

"Є електронні декларації, через які можна відстежити зростання статків кожного з чиновників Зеленського. Якщо ми побачимо, що їхні статки різко збільшилися, або ж будуть якісь рішення, які можна буде розтлумачити на користь когось особисто, а не України, тоді треба звертати на це увагу громадськості і вживати заходів", - каже експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава Адміністрації президента Андрій Богдан, виступаючи в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив, що  допускає можливість винесення питання  про досягнення мирних угод в Росією на всеукраїнський референдум.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?